top of page

NÄR DU ANLÄNDER


Här hittar du all praktisk info som du som utställare behöver veta inför marknadsdagen!

Hornstulls marknad öppnar kl 11.00. Du som ska sälja på marknaden kan komma från kl 09.00. Om man inte anlänt till kl.10.30 riskerar man att förlora sin plats.

Hur jag hittar min plats?

Vi ställer ut bord och tält i förväg. När du anländer tar du en plats som stämmer överrens med din bokning. Har du bokat ett bord så tar du ett bord som stå uppställt och är ledigt, samma gäller för dig som bokat bord + tält.

Generellt nyttjar vi den oslagbara ”först-till-kvarn” principen men lyckosamt nog finns det egentligen bara bra och trevliga ställen att stå på.

Det finns ett bestämt område där våra foodtrucks ska stå, så här ber vi dig att inte ställa dig. Vi har även förbestämda "matbord" som kommer var uppmärkta,

Klädhängare och pall?

Har man reserverat klädhängare eller stol så finns dessa samlade under Liljeholmsbron. Om du inte betalt för sådana i förväg så kommer vi gå runt under dagen och ta betalt för dessa (klädhängare 50kr och pall 20kr) samtidigt som du får visa upp din bokningsbekräftelse.

Avlastning/bil?

I mån av plats går det att komma in med bil och lasta ur innan 10.00 (helst tidigare). INGA bilar får parkeras på marknadsområdet. Det finns angränsande gator i området där man kan hitta parkeringsplats.

Stängning och ihopplock?

Från kl 17, när marknaden är slut, packar alla ihop, städar sin plats och tar med sig osålda prylar. Vi är tacksamma för att alla uställare lämnar tillbaka sina hyrda klädhängare/pallar vid liljeholmsbron i slutet av dagen. Bordet och tältet kan du låta stå kvar.

Du ansvarar även själv för sopor & skräp som också måste följa med hem. Det är INTE tillåtet att lämna kvar några prylar och sopor på området. Alla ska ha packat ihop och lämnat området senast kl 18.00.

Frågor?

Har man några frågor under dagen kan man vända sig till oss med GLAD STAD - Kläder! Vi finns på området under hela dagen.


bottom of page