top of page

VAD FÅR JAG SÄLJA?


Som utgångspunkt går allt bra att sälja. Vi har dock vissa undantag:

Man får inte sälja dryck, godis, glas, mat, kaffe, frukt eller något annat som kan förtäras på plats. Dessa kategorier är förstås väldigt trevliga på en marknad, men för detta krävs ett särskilt tillstånd från oss. Kontakta oss gärna så berättar vi mer. info@hornstullsmarknad.se

Försäljning av vapen, levande djur eller något som är olagligt eller direkt stötande eller olämpligt är inte tillåtet. Vidare får försäljningen inte störa omgivningen. Hornstulls marknad ska vara en trivsam upplevelse för både andra utställare och besökare. Högljudda demonstrationer av produkter, hög musik eller annat dylik verksamhet som kan uppfattas som störande och irriterande är inte tillåten. Vi är övertygade om att våra utställare är fantastiska och har underbara saker att visa upp, men för att vara på säkra sidan förbehåller vi oss rätten att stänga ner ett stånd om vi anser att man brutit mot dessa regler.

bottom of page